Arvostelut

Kirja-arvostelu: Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana

04.12.2017 Nea 10 v. ja Nora 8 v. 1 min
Kuva: Merkityskirjat
04.12.2017 Nea 10 v. ja Nora 8 v. 1 min

Terhi Kangas ja Anna Aalto

Verbaalin Merkityskirjat, 2017

Kirja kertoo tytön, Helgan, ja kissojen ystävyydestä. Tarina on virkistävä ja hauska. Kirjan huumori sai nauramaan ääneen. Kirjassa parasta ovat yllättävät ja hauskat käänteet. Teksti on riittävän helppolukuista. On kiva, että joka sivulla on kuva. Erityisesti pidimme siitä, että kuvat ovat värikkäitä ja hauskasti piirrettyjä. Kirjassa erityisen kivaa olivat kissoista kerrotut tiedot. Maailman parhaat pannukakut -resepti oli superiloinen yllätys. Suosittelemme kirjaa kaikille lapsille. Ei tarvitse olla kissaihminen, jotta tykkää kirjasta. Varmasti on kiva joululahja. Nea 10 v. ja Nora 8 v.

 

Skip to content