Uutiset

En jätä koiraa kuumaan autoon – uudet tarrat nyt saatavilla

15.06.2016 SEY 1 min
Uudistuneen tarran on suunnitellut Minja Hurri.
15.06.2016 SEY 1 min

Auton ikkunaan liimattavat tarrat muistuttavat, ettei koiraa tule jättää autoon kesällä.

– Auton sisälämpötila nousee kesällä vaarallisen korkeaksi nopeammin kuin moni tajuaa. Tarrakampanjalla haluamme muistuttaa koiranomistajia jättämään lemmikkinsä kuumalla säällä kotiin, SEYn vs. toiminnanjohtaja Maria Lindqvist kertoo.

Jos huomaat parkkipaikalla autossa koiran lämpimänä päivänä, hae apua. Tilanne on vakava, jos koira ei enää läähätä ja ole levoton, vaan makaa apaattisena. Jos auton omistajaa ei saada kiinni, voi hätätapauksessa ottaa yhteyden poliisiin, joka voi tarvittaessa murtautua autoon.

En jätä koiraa kuumaan autoon -tarrat ovat maksuttomia ja niitä jaetaan SEYn jäsenyhdistysten tapahtumissa. Tarroja voi tilata myös SEYn toimistolta: sey@sey.fi.

Skip to content