Uutiset

Turvasiru tutuksi 2015 –kiertue sirutti lähes 300 kissaa ja koiraa

02.04.2016 SEY 1 min
Kuva: Veera Isoaho
02.04.2016 SEY 1 min

SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluneuvoja Nina Karvinen järjesti yhdessä Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n kanssa sarjan Turvasiru tutuksi -tapahtumia, joihin lemmikkieläinten omistajat saivat tuoda eläimensä tunnistusmerkittäväksi. Eläimet rekisteröitiin samalla Turvasiru-rekisteriin. Kiertue järjestettiin yhteistyössä paikallisten eläinsuojeluyhdistysten ja yritysten kanssa lähes 30 paikkakunnalla.

Menestyksekäs kiertue saa tänä vuonna jatkoa Turvasiru tutuksi 2016 -kiertueesta.

– Turvasiru tutuksi 2015 -kiertue tuli selvästi tarpeeseen. Jatkamme kiertuetta jälleen tänä vuonna eläinsuojeluyhdistysten pyynnöstä. Tarkoituksena on lisäksi saada yhdistyksiä eri puolilla Suomea kouluttamaan omia siruttajia, jolloin yhdistykset voisivat tunnistusmerkitä eläimiä myös itse, Nina Karvinen kertoo.

Skip to content