Uutiset

Tilaa SEYn Eläinten viikon materiaaleja – teemana hevonen

26.08.2016 SEY 1 min
Hevosen kengissä -opas johdattelee hevosen maailmaan.
26.08.2016 SEY 1 min

Tänä vuonna SEYn Eläinten viikon teemana on hevonen. Hevosesta, hevosen hyvinvoinnin tarpeista ja hevosen kanssa toimimisesta on tehty tieto- ja tehtäväpaketit 5-8-vuotiaille sekä 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Molemmat vihkoset ovat kirjoittaneet eläintenkouluttajat Tuire Kaimio ja Minna Tallberg.

Ystävänä hevonen on suunniteltu 5-8-vuotiaille ja Hevosen kengissä 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Oppaat soveltuvat käytettäväksi kouluopetuksessa sekä erilaisissa harrastuskerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa.

Oppaat ovat maksuttomia. Materiaaleja voit tilata täältä tai sähköpostitse sey@sey.fi.

Oppaat ovat luettavissa myös pdf-versioina verkossa. Lue täältä Ystävänä hevonen ja Hevosen kengissä.

i
Eläinten viikko

SEYn Eläinten viikkoa vietetään joka vuosi 4.-10.10.

Skip to content