Mainos

Seinäkalenterilla tukea eläinsuojelutyöhön

Eläinsuojeluyhdistyksen kalenterin ostaminen on helppo tapa auttaa elämiä ja tukea käytännön eläinsuojelutyötä. Kokosimme jäsenyhdistystemme tuottamat vuoden 2024 kalenterit samalle sivustolle.
06.11.2023
Kuva: Pixabay
Eläinsuojeluyhdistyksen kalenterin ostaminen on helppo tapa auttaa elämiä ja tukea käytännön eläinsuojelutyötä. Kokosimme jäsenyhdistystemme tuottamat vuoden 2024 kalenterit samalle sivustolle.
06.11.2023
SSESYn löytöeläinkalenteri 2024, kannessa kissa.

Kuva: Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys ry

Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys ry:n löytöeläinkalenteri 2024

Ssesyn suosittu löytöeläinkalenteri on jälleen myynnissä! Vuoden 2024 seinäkalenterissa poseeraa yhdistyksen kautta tämän vuoden aikana kodin saaneita kissoja. Upeat kuvat on ikuistanut Jouko Torssonen. Kalenterit on aina myyty aikaisin loppuun, joten olethan ajoissa asialla.

Hinta: 12 €/kpl tai 10 €/kpl, kun tilaat kolme kappaletta tai enemmän.

Toimituskulut: 1 kpl 4,60 €, 2–3 kpl 5,10 €, 4–10 kpl 5,90 € ja yli 10 kpl 6,90 €.

Tilaukset yhdistyksen kotisivujen kautta

Myyntipaikat Seinäjoella: Faunatar Ideapark, Lemmikkiklinikka MAi-VET, Eläinlääkäri Merja, Woof’s, Ykkösbasaari – sekä lähialueella: Koiran ja kissan ruokakauppa Tarjoo-Mesta (Ylistaro), K-Supermarket (Ilmajoki), Lemmikkikauppa Vedenväki (Lapua) ja Florican Lemmikkien Putiikki (Kauhajoki).

Kaksi kuvaa Ekeyn seinäkalenterista, kuvissa kalenterit ja kissoja

Kuva: Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistys

Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistyksen seinäkalenteri 2024

Ekeyn seinäkalenteri on kooltaan A4. Kuvissa seikkailee yhdistyksen hoivissa olleita kissoja. Kissojen lähtökohdat, nimet ja lyhyet riimit tekevät kalenterista erityisen.

Hinta: 20 € (+postimaksu 5,90€)

Tilaukset ja myyntipaikat.

KSESYn kalenteri, kuvassa kissa

Kuva: Kaakkois-Suomen Eläinsuojeluyhdistys

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen eläinkalenteri 2024

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen kalenterissa on kuvia ja lyhyitä tarinoita kodittomista eläimistä, jotka yhdistys on auttanut uuteen alkuun. Ostamalla kalenterin tuet tekemäämme eläinsuojelutyötä!

Hinta: 15 € + postikulut

Tee tilaus täällä.

Hyvinkään eläinsuojeluyhdistyksen kalenteri, kuvassa kissa

Kuva: Hyvinkään eläinsuojeluyhdistys

Hyvinkään eläinsuojeluyhdistyksen Kissanystävän ajantieto 2024 -kalenteri

Kalenterissa eläinsuojeluyhdistyksen asukkaat kertovat itse tarinansa joko runona tai lyhyenä kertomuksena omin sanoin. Kaikki tarinat eivät lopu onnellisesti, mutta suurin osa kuitenkin. Seinäkalenterin koko on b5 eli 176 x 250 mm, ja se sisältää nimipäivät ja kuunvaiheet.

Hinta: 10 € + postimaksu. Postimaksut: 1–2 kpl 4,60€, 3–7 kpl 9,20€.

Tilaukset: Kalenterin voi tilata osoitteesta helsy.kalenteri@gmail.com. Ilmoita tilatessasi seuraavat tiedot: kappalemäärä, nimi, osoite ja puhelinnumero.

Kalenteri tulee myyntiin myös kissatalolle ja Hyvinkäälle eri eläintarvikeliikkeisiin.

Kuvakaappaus PESU ry:n kalenterista

Kuva: PESU ry

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys PESU ry:n seinäkalenteri vuodelle 2024 (viimeinen kuukausi tammikuu 2025)

Kalenterissa mukana kissat, koirat, muut lemmikit, tuotanto- ja harraste-eläimet sekä luonnonvaraiset eläimet! Mukana tarinat kuvien eläimistä, nimi- ja liputuspäivät sekä jokaiselle kuukaudelle oma mietelause.

Hinta: 15 €, postitettuna 20 €.

Tilaukset: tuotteet@pesu.org  (www.pesu.org/toiminta/myyntituotteet)

Eläinsuojeluyhdistysten kummien kalenterit pieninä kuvakkeina

Kuva: Eläinsuojeluyhdistysten kummit

Eläinsuojeluyhdistysten kummien Eläinystävämme-kalenteri

Eläinystävämme-kalenteri vuodelle 2024 on kymmenen eläinsuojeluyhdistyksen yhteinen kalenteri. Mukana tänä vuonna ovat: Eläinsuojeluyhdistysten Kummit, Eläinten Auttajat-Onnentassu, Hartolan seudun Eläinsuojeluyhdistys, Hausjärven Eläinsuojeluyhdistys, Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys, Savon Eläinsuojelu, SEY Valkeakosken seutu, Urjalan Eläinsuojeluyhdistys, Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys ja Varkauden Seudun eläinsuojeluyhdistys. Kaikki yhdistykset ovat SEYn jäseniä.

Jokaisen kuukauden kohdalla on eläinkuva sekä lajiin liittyvää tietoa. Infosivuilta löytyy tietoa yhdistyksistä sekä muuta eläinsuojeluasiaa. Nimipäivät, liputuspäivät ja juhlapyhät. Kalenteri on taitettuna kokoa 23×17 cm.

Tuotto käytetään kokonaisuudessaan yhdistysten eläinsuojelutyöhön.

Hinta: 10 €/kpl + postikulut (1 kpl 4,60 €, 2–4 kpl 5,10 €).

Tilaukset: Tilaa kalenteri sen yhdistyksen sähköpostista, jonka toimintaa haluat tukea: esyjenkummit@gmail.com, lauralehtolainen@gmail.com (Varkauden seudun esy), info@hausjarvenesy.fi, esyurjala@gmail.com, hsesy.ry@gmail.com (Hartolan seudun esy), vesyvaasa@hotmail.com, valkeakosken.seysihteeri@gmail.com, onnentassu@onnentassu.fi, savo@sey.fi, yhdistys@elainsuojelu.fi (Hämeenlinnan seudun esy).

Skip to content